Bikerslife
18 juni 2015 - Santa Fe, New Mexico, Verenigde Staten
Wakker worden met het geluid van krekels en af en toe een vertrekkende ronkende Harley motorfiets. Ja, in Amerika rijden overwegend Harley's. De mooiste, fraaiste customised fietsen. Soms met aanhanger of met zijspan. Ze worden vaak bereden door markante figuren.
Het is vandaag weer een prachtige tocht over oneindige wegen en mooie vergezichten. De licht glooiende vlaktes met in de verte bergen en rotsen vormen een fantastisch uitzicht. Soms rijden we tussen twee bergen door en zien we opeens een kilometers lange, rechte weg voor ons in de lage, glooiende vlakte liggen. Wauw, wat een schoonheid! Niet alleen wij, maar ook van anderen horen we dat het landschap zo wijds en mooi is dat je soms denkt dat je droomt.
Het hotel, met zwembad, ligt op een mooi punt in Santa Fe. Hier tegenover ligt een grote militaire begraafplaats met tienduizenden graven uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. De avond brengen we in the city Santa Fe door. Een oude indianenstad van de Pueblo-stam. We hebben ons even laten rondrijden met een fietstaxi en onder andere het oudste huis van de USA gezien. Veel huizen zijn in de oude Adobe-bouwstijl gebouwd. Alsof de muren van klei en leem zijn gemaakt zoals dat vroeger ging. Met de groep hebben we bij een Mexicaans restaurant op het dakterras heerlijk gegeten. Terug in het hotel poetsen we alvast de schermen van onze helmen en zetten we het communicatiesysteem aan de oplader. Het was weer een onvergetelijk mooie dag.

Ik geniet met jullie mee. Thea en Bert, enjoy America in every way! Groetjes van Leonie
De verslag legging is heel duidelijk en prettig te lezen.
We wensen jullie nog veel kijk plezier en vooral een behouden reis door dit grote land. De lieve groeten van ons uit A.